De twee zussen

In 't kort

Na jarenlange ervaring bij grote (internationale) bedrijven (o.a. BrandLoyalty en De Persgroep), kwamen wij tot het besluit deze werkervaring in te gaan zetten in het bij (diverse) internationale opdrachtgevers. Op 2 oktober 2017 is Sidekicks by Sisters van start gegaan! Wij gaan voor persoonlijke service, een professionele aanpak en een tevreden opdrachtgever. En dit alles met een gezonde dosis humor.

Stuur ons een berichtje!
Goal Oriented
Create true added value
Work hard, play hard
Focus on people
Feedback, culture & trust
12
Blije klanten
3
Diensten
2
Zussen
32
Projecten
Judith Wevers
HR Sidekick
Bianca Vorstenbosch
HR Sidekick

Reviews

Onze klanten aan het woord!

“Het bedrijf en het personeelsbestand groeit tot het moment dat je personeelszaken moet uitbesteden om je belangrijkste bezit in control te houden. Dit is wat Sidekicks by Sisters doen. Sidekicks by Sisters organiseren en werken preventief aan een gezond personeelsbestand. Dit geeft weer ruimte voor andere initiatieven en innovaties. Happy mee!”

Bas Huiskes | Autobedrijf Huiskes

“Bianca en Judith hebben laten zien dat zij in zeer korte tijd hun weg kunnen vinden binnen StudyPortals, een zeer snel groeiende, internationale, jonge omgeving. Ze zijn enorm gedreven, tonen een geweldige inzet, hebben veel energie en stralen dat ook uit. Op een leuke manier steken zij de handen uit de mouwen en blijven zij, ook onder hectische omstandigheden professioneel en beheerst. Ze hebben een prettige manier van communiceren en vullen elkaar goed aan. Ze passen perfect in ons team en we zijn ze enorm dankbaar voor hun bijdrage binnen StudyPortals!”

Joran van Aart | StudyPortals

“Ons personeel is voor ons de allerbelangrijkste waarde van het bedrijf. De salarisadministratie moet voor hen dan ook punctueel en professioneel gebeuren. Sidekicks by Sisters verzorgt deze voor onze mensen en levert bovendien een service met een glimlach. Ook onze HR vraagstukken lijken met Bianca en Judith in eens eenvoudiger dan ooit tevoren.”

Barry Vorstenbosch | Coast Spas Europe

“Ik realiseerde me dat, als groeiend MKB bedrijf, wij geen beleid hadden wat betreft personeelszaken. Sinds ik 'Sidekicks by Sisters' voor die zaken heb ingeschakeld , kom ik er eigenlijk pas achter wat een gemis dit is geweest binnen ons bedrijf.  Bianca en Judith zijn een goed team, Ze vullen elkaar namelijk goed aan, allebei vanuit hun eigen vakgebied. Daardoor is er enorm veel kennis en brede ervaring aanwezig. En, als klein team kunnen ze enorm betrokken en persoonlijk blijven, waardoor ze echt bij ons team horen. Kortom, twee enthousiaste dames waar wij plezierig mee samen werken.”

Caspar Schellekens | De Paal Parket
Zo worden wij beoordeeld!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem.

HR Consultancy
9.2
PA Support
8.2
Salarisadministratie
8.9

Onze klanten

Wij zijn partners in crime met