Over ons

De twee zussen

In 't kort

Na jarenlange ervaring bij grote (internationale) bedrijven (o.a. BrandLoyalty en De Persgroep), kwamen wij tot het besluit deze werkervaring in te gaan zetten bij diverse (internationale) opdrachtgevers. Op 2 oktober 2017 is Sidekicks by Sisters van start gegaan! Wij gaan voor persoonlijke service, een professionele aanpak en een tevreden opdrachtgever. En dit alles met een gezonde dosis humor.

Doelgericht
Betrokkenheid
Kwaliteit
Focus & voortgang
Communicatie & feedback
21
Blije klanten
3
Diensten
2
Zussen
46
Projecten
Judith Wevers
Marketing Sidekick
Bianca Vorstenbosch
HR Sidekick

Reviews

Onze klanten aan het woord!

“Het bedrijf en het personeelsbestand groeit! Dan komt er het moment dat je je personeelszaken moet uitbesteden om je belangrijkste bezit in control te houden. Dit is wat Sidekicks by Sisters doen. Sidekicks by Sisters organiseren en werken preventief aan een gezond personeelsbestand waarmee ik met mijn autobedrijven nog beter toekomstbestendig ben. Ook de Heisessie die ze jaarlijks organiseren is aan te raden. Op zo'n dag kom je tot vernieuwende inzichten met elkaar die ook daadwerkelijk uitgevoerd worden, daar zorgen de zussen voor. Dit geeft weer ruimte voor andere initiatieven en innovaties. Ik ben er serieus happy mee!”

Bas Huiskes
|
Autobedrijf Huiskes
Bezoek website

“Ik realiseerde me dat, als groeiend bedrijf, wij geen beleid hadden wat betreft personeelszaken. Sinds ik 'Sidekicks by Sisters' voor die zaken heb ingeschakeld , kom ik er eigenlijk pas achter wat een gemis dit is geweest binnen ons bedrijf.  Bianca en Judith zijn een goed team, Ze vullen elkaar namelijk goed aan, allebei vanuit hun eigen vakgebied. Dat is ook de reden dat ik naast HR hen ook onze Marketingprojecten laat managen. De gehele rebranding van ons bedrijf nemen ze voor hun rekening. Hierdoor hoef ik alleen aan te haken op eindbeslissingen waardoor ik meer tijd heb om mezelf te focussen op het ondernemen. Eigenlijk hebben we dus hun gehele pakket afgenomen; HR, Marketing en Social Media. En, als klein team kunnen ze enorm betrokken en persoonlijk blijven, waardoor ze echt bij ons team horen. Kortom, twee enthousiaste dames waar wij plezierig mee samen werken.”

Caspar Schellekens
|
De Paal Parket
Bezoek website

“Ons personeel is voor ons de allerbelangrijkste waarde van het bedrijf. Daarom hebben wij Bianca en Judith ingeschakeld voor onze HR vraagstukken. Daarnaast helpen ze ook ons ook in de vorm van Marketing projectmanagement. Deze dames vullen elkaar perfect aan en zo lopen zowel onze HR als de Marketingprojecten ineens een stuk soepeler. Ze leveren bovendien een service met een glimlach en humor. Samenvattend; een aanrader”

Barry Vorstenbosch
|
HotSpring
Bezoek website

De dames van Sidekicks slaan wat ons betreft de juiste weg in om ook flexibele marketing ondersteuning aan te bieden in de vorm van onze Social Media. Ze denken mee in de strategie en ontzorgen ons in social media content en voortgang. De dames komen met creatieve voorstellen voor de communicatie op onze Socials en werken met een planning waardoor er een goed plan ligt onder de marketing van mijn bewegingscentrum. Goed in inhoud en creativiteit...t werkt gewoon!

Margely Polman
|
Vulkaan in Beweging
Bezoek website

Wij waren echt op zoek naar een Sidekick op het gebied van Social Media en Marketing projectmanagement. Ondanks de vele ideeën die we al hadden, ontbrak het ons aan tijd en structuur. In Judith en Bianca hebben wij dit gevonden. Zij zorgen voor de voortgang en creatieve inhoud v.w.b. Social Media en begeleiden ons in de weg naar een nieuwe website. Wij zijn een bedrijf dat snel wil schakelen en zien graag op korte termijn resultaat. De dames spelen hier goed op in en met de kwaliteit die we krijgen is dit voor ons de ideale synergie.

Dorien van Goch
|
Synergie International Recruitment
Bezoek website

Sidekicks by Sisters hebben mij geholpen om mijn site een flinke upgrade te geven. Binnen no time werd er een fotoshoot gepland, mijn logo aangepast, de website teksten herschreven en de totale beleving onder de loep genomen. Het resultaat is naar volle tevredenheid en dit komt door de bevlogenheid en effort die ze in dit marketing project gestoken hebben. Klasse! 

Jurgen van der Heijden
|
Sani Shelters
Bezoek website

Voor mijn nieuw en op te zetten kookstudio wilde ik een logo en website laten bouwen. Niet zomaar laten bouwen, maar ik was op zoek naar een partner die mijn gevoel en beleving om kan zetten in de juiste beelden & taal. Via via kwam ik bij deze Sidekicks terecht. Ze konden direct mijn gevoel omzetten en ik kon dit project met een gerust hart overlaten want ik wist meteen...dit komt goed! Een fantastische samenwerking want er waren korte lijntjes, ik werd op de hoogte gehouden over de voortgang en natuurlijk werd opleverdatum nauwkeurig in de gaten gehouden. Ze hebben ook een fijn netwerk om zich heen zoals een fotograaf en een designer. Kortom, ik heb een heel gezellig website/design proces gehad en ben ontzettend blij met het eindresultaat! Dank jullie wel Sisters.

Inge van Beuningen
|
Kookstudio De Schutter
Bezoek website

TRusted by

Wij zijn partners in crime met