Solide

Basis

Voor de ondernemer die weer bezig wil zijn met waar hij goed in is. Je bent als werkgever te klein om zelf een HR medewerker in dienst te nemen, maar je bent te groot om alles wat er op HR gebied komt kijken maar aan het toeval over te laten.

Wij zetten voor jou een solide basis neer waarop je altijd terug kunt vallen en laten je zien hoe je deze up to date kunt houden. Daarnaast helpen wij je bij het vormgeven van benodigde en nuttige processen waardoor de HR kant van jouw bedrijf er ineens een stuk leuker uit gaat zien. Daarna gaan we samen met jou bepalen welke onderdelen van HR belangrijk zijn voor jouw bedrijf, hoeveel je hierin wilt investeren zowel qua tijd als geld en op basis daarvan prioriteiten stellen die wij voor je in een jaarplanning zetten en uitvoeren. Je kunt ons hier bijvoorbeeld een dagdeel per week voor in zetten.

Methode

Zo werkt pa support!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam.